Covoare pentru copii, cu sotron - modele si sfaturi

Covoarele pentru copii activi, cu sotron, sunt unele dintre cele mai cautate de catre parinti. Acestea asigura atat rolul functional al unui covor obisnuit, cat si rolul de divertisment pentru copilul tau.

Aceste coavoare sunt foarte utile in special in perioadele in care suntem nevoiti sa ramanem pentru mai mult timp in casa, din cauza vremii sau a unor restrictii de calatorie.

Alegerea unui astfel de covor cu sotron se va face in primul rand in functie de dimensiune, de posibilitatea de a-l integra in ambientul camerei (culori variate), cat si in functie de unele aspecte functionale, precum faptul ca putem avea in casa pardoseala incalzita. De asemenea, foarte important la alegerea covoarelor cu sotron pentru copii este ca acesta sa beneficieze de suprafata aderenta, astfel incat sa nu alunece in timpul jocului.

Covoarele cu sotron - avantaje

Avantajul principal si destul de evident al covoarelor pentru copii cu sotron este acela ca micutul va face miscare. Astfel, acesta isi va intari musculatura picioarelor. De asemenea, este o buna ocazie de a-l desprinde pe copil de la ecrane; fie ca este vorba de tableta, smartphone sau laptop. Covorul cu sotron va face ca timpul sa treaca mai repede pentru copilul tau.

Dezavantajele covoarelor cu sotron

Principalul dezavantaj apare in cazul locuirii la bloc. Cu totii stim ce presupune jocul de sotron; este zgomotos pentru vecini. De aceea, este important sa organizam programul de joaca al copilului astfel incat sa ne respectam vecinii de bloc.

Unde gasesc covoare pentru cu sotron?

Covoarele cu sotron se pot gasi in magazinele de mobilier/bricolaj. Sau desigur, in magazinele specializate in covoare. Insa online este intotdeauna mai simplu: gaseste la acest link covoare pentru copii cu sotron