Superb! CSM Târgoviște elimină campioana și dispută finala Cupei

CSM Târgoviște a izbutit un rezultat istoric la volei feminin, 3-2 (23-25, 15-25, 26-24, 25-21, 15-12) în fața campioanei CS Volei Alba-Blaj și calificarea în finala Cupei României.

Trupa lui Zoran Terzic a revenit senzațional de la 0-2, administrându-i prima înfrângere în acest sezon competițional puternicei formații ardelene, victorie care, de altfel, a închis gura răutăcioșilor care îi tot cântau prohodul formației noastre.

Fetele au dat dovadă de o tărie de caracter extraordinară, făcând posibil ceea ce părea imposibil, o victorie în fața campioanei și calificarea în finală.

Felicitări întregii echipe: Milagros Colar, Roxana Ivanof, Marta Drpa, Alexandra Sobo, Bianka Busa, Alexandra Trică, Diana Calotă, Suzana Cebic, Katja Medved, Sorina Marian, Eva Chantana și Bianca Mitranescu.

Finala Cupei României se joacă duminică, 10 aprilie, ora 12:00, la Piatra Neamț, între CSM Târgoviște și CSM București, recentă câștigătoare a Challenge Cup și care a învins în semifinala formația CSU Medicina CSȘ Tîrgu-Mureș cu scorul de 3-1.

De altfel, cele două echipe își vor măsura forțele și în semifinalele campionatului, când se vor duela joi și vineri, de la ora 18:00, în Capitală, scorul general fiind egal, 1-1.