Primăria Târgoviște a demarat lucrările de reamenajare a Parcului Mitropoliei

Primarul interimar al Târgoviștei, Cristian Stan, viceprimarul Tudorică Răducanu și administratorul public, Liviu Stoica, au efectuat o vizită în Parcul Mitropoliei, unde au demarat lucrări de reamenajare. Principalele intervenții se vor face la iluminatul public, toate cablurile fiind băgate sub pământ, astfel ca zona să fie degajată de aspectul urât pe care-l dădeau firele aglomerate și încurcate.

“Sunt lucrări de întreținere și amenajare pe care voiam să le facem și iată că reușim, în acest moment, să le demarăm. Parcul Mitropoliei este parcul central al municipiului Târgoviște și, de foarte mult timp, nu a intrat în atenția administrației publice locale. Vrem, în primul rând, să reabilităm iluminatul public. Se poate observa modul în care arată acum iluminatul public, și, din punctul meu de vedere, nu mai poate continua așa. Este și un pericol pentru cetățeni”, a declarat Cristian Stan.

Lucrările vizează, de asemenea, reabilitări provizorii ale pavajului din parc (va urma un proiect de anvergură, pe fonduri europene), precum și amenajarea spațiilor verzi, plantare de flori, reabilitarea foișoarelor și a locurilor de joacă, acolo unde va fi montată suprafață de tartan cu granule de cauciuc.