Parcul Norocel din Târgoviște, inaugurat în prezența oficialităților

Parcul Norocel din microraionul 2, finalizat cu fonduri din bugetul local, a fost inaugurat în prezența oficialităților din municipiul Târgoviște, primarul interimar Cristian Stan, președintele CJ, Adrian Țuțuianu, și city managerul Liviu Stoica.

Lucrările au vizat amenajarea unui teren de sport multifuncțional împrejmuit, cu porți de fotbal și panouri de baschet, locuri de joacă moderne, cu echipamente noi și pardoseală din tartan, iar iluminatul public a fost modernizat.

“Mă bucur că putem oferi în sfârșit locuitorilor din aceată zonă un teren de sport modern, acoperit cu tartan, iluminat public de calitate, dar și un pavaj elastic în zona echipamentelor de joacă. Cred că principala noastră preocupare trebuie sa fie tinerii și facilitățile acordate acestora. Pe acest model, vom continua în toate cartierele municipiului Târgoviște”, a declarat Cristian Stan.

“Cristi Stan arată că este un primar care știe foarte bine problemele orașului și mă bucur ca a trecut din zona centrală către cartierele de margine ale Târgoviștei, cu lucrări de investiții de interes public major. Vă asigur că știe ce are de făcut și în următorii patru ani”, a adăugat Adrian Țuțuianu.