Orchestra Simfonică “Muntenia”, concerte la Muzeul de Istorie din Târgoviște

Începând cu data de 11 aprilie 2016, în fiecare zi de luni a săptămânii, la ora 18:00, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, vor avea loc concerte susţinute de Orchestra Simfonică “Muntenia”.

“Simfoniile Tinereţii” reprezintă o serie de concerte ce vor avea loc în luna aprilie, structurate pe trei părţi, după cum urmează: partea I (luni, 11 aprilie), partea a II-a (luni, 18 aprilie) şi partea a III-a (luni, 25 aprilie). Tematica concertelor este pop simfonic din repertoriul internaţional.

Biletele şi abonamentele (lunare/trimestriale) se găsesc la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Preţul acestora diferă în funcție de categorie: bilet spectacol cu valoare întreagă (15 lei); bilet spectacol cu valoare redusă (10 lei); bilet pentru concerte educative (5 lei); abonament lunar cu valoare întreagă (35 lei); abonament lunar cu valoare redusă (20 lei); abonament trimestrial cu valoare întreagă (100 lei); abonament trimestrial cu valoare redusă (55 lei).

Abonamentele cu valoare redusă sunt destinate elevilor, studenţilor şi pensionarilor, iar pentru grupuri organizate există prevederi de reducere a tarifelor cu 50%.