Fierul vechi de la COS Târgoviște produce victime! Un om a murit

În ziua de miercuri, 24 februarie, în cadrul unei societăți de dezmembrări instalații, a cărei activitate se desfășura în incinta unei secții a C.O.S. Târgoviște, s-a produs un eveniment în urma căruia un bărbat de 48 ani a fost accidentat grav și transportat la Spitalul de Urgență Târgoviște, unde s-a constatat decesul acestuia.

O echipă formată din doi inspectori de muncă s-a deplasat imediat la locul unde s-a produs evenimentul. Din primele informații a reieșit că bărbatul era angajat cu contract individual de muncă, cu normă întreagă al unei societăți cu sediul în Brașov. Evenimentul s-a produs în timpul tăierii unor conducte de apă industrială, dezafectate, salariatul fiind prins între una din conductele tăiate și tavan.

Având în vedere că evenimentul s-a soldat cu decesul salariatului, I.T.M. va efectua cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea evenimentului, încadrarea evenimentului (accident de muncă sau în afara muncii) și persoanele vinovate de producerea evenimentului.