Exclusiv! Află candidatul PNL pentru Primăria Pucioasa

Surpriză de proporții în PNL, după ce au existat mai multe tentative de a îndeparta un primar de activitatea politica liberală. La aflarea rezultatelor sondajelor de opinie în ceea ce privește cota de încredere la nivelul orașului Pucioasa, stafful PNL Dâmbovița n-a mai avut ce face și a validat în ședința Comitetului Executiv Județean candidatura primarului Dănuț Bădău (foto jos) la alegerile locale pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Pucioasa.

Votul acordat a fost unanim, toată conducerea PNL Dâmbovița fiind de acord cu această propunere, inclusiv liderii de zonă, Adrian Mocanu și Tibi Popa.

Interesant este că primarul Dănuț Bădău a intentat două procese Partidului Național Liberal, unul pe care l-a câștigat, privind procedurile nestatutare ale Congresului de fuziune PNL-PDL-Forța Civică, si altul ce reclamă măsura abuzivă de desființare a Biroului Politic Local al PNL Pucioasa, adoptată de către Mihai Voliniru & Co, adică fosta conducere PNL Dâmbovița.

În actualul context, în mod automat, Dănuț Bădău va prelua și funcția de președinte PNL Pucioasa, principalul obiectiv electoral fiind, evident, câstigarea Primăriei Pucioasa, în dauna contracandidatului PSD, Constantin Ana, considerat a reprezenta cel mai periculos adversar politic.