Curs gratuit, învață să acorzi primul ajutor copilului tău

Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone România fac înscrieri pentru un curs de prim ajutor dedicat părinţilor. Cursul va prezenta manevrele aplicate în cazul celor mai frecvente incidente în care sunt implicaţi copiii şi nou-născuţii.

Pe lângă măsurile de prim ajutor exersate pe manechine, sub atenta îndrumare a instructorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, participanţii vor avea posibilitatea să pună întrebări şi să înveţe cum să reacţioneze în momentul în care un copil se accidentează.

Cursul este gratuit şi va dura aproximativ două ore. Cei care doresc să participe sunt rugaţi să trimită un e-mail pe adresa cristina.gheboianu@asociatiareact.ro până vineri, 1 aprilie. Ei vor fi contactaţi ulterior pentru confirmarea înregistrării şi comunicarea locaţiei de desfăşurare a cursului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone România, în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi face parte din campania “O viaţă poate depinde de tine!”.

Proiectul, care este unul de responsabilizare şi educare socială, îşi propune să informeze populaţia la nivel naţional, cu privire la necesitatea acordării primului ajutor, până la venirea echipajelor specializate.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul proiectului,