After school și club al pensionarilor, în premieră la Târgoviște

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de execuție la centrul after school din microraionul 4, pe strada Dinu Lipatti, proiect derulat parțial cu fonduri de la BERD, municipalitatea contribuind cu un imobil ce va fi reabilitat și modernizat.

“Este vorba de o fostă centrală termică, pe care o punem la dispoziție pentru construcția unui after school, primul din municipiul Târgoviște. Vor fi create 12 locuri de muncă, iar la acest centru vor fi cazați 30 de copii, care vor beneficia de toate condițiile, cu sală de lectură, sală de odihnă, cantină și servicii medicale.

De asemenea, am semnat ordinul de începere a lucrărilor și pentru construcția unui club al pensionarilor, în microraionul 6, lângă Casa de de Cultură a Tineretului, iar astfel de cluburi vor fi construite și în alte cartiere ale municipiului”, ne-a mărturisit Cristian Stan, primarul interimar al Târgoviștei.

În altă ordine de idei, la începutul lunii mai vor începe lucrările de modernizare a drumurilor din cartierul Priseaca, proiect derulat în parteneriat cu CJ Dâmbovița, cu finanțare de la bugetul local și județean.