Suntem mândri de voi! Medalii de bronz pentru CSM Târgoviște

baschet-csm

Pentru echipa de baschet CS Municipal Târgoviște, povestea sezonului competițional 2015-2016 s-a terminat după al doilea meci din cadrul finalei mici, câștigat de formația noastră cu 79-62, împotriva Olimpiei Brașov. Partida din Polivalentă a fost privită pe viu de peste o mie de oameni, în ciuda faptului că fluierul de start s-a dat la ora 16:30. Campioana ultimelor două ediții a început în forță jocul și conducea cu 8 puncte după doar câteva minute scurse. Brașovencele au revenit încet, încet și au trecut la conducere până la pauza mare, 33-36. După timpul de odihnă, Predrag Vasic a aplicat, pentru ultima dată în acest sezon, formula magică. Astfel, sfertul 3 le-a găsit numai în atac pe baschetbalistele Târgoviștei. Andreea Orosz a înscris punct după punct și nu le-a mai dat nicio șansă de revenire brașovencelor. 29-9 a fost scorul actului 3, diferență care le-a permis fetelor noastre să mai reducă din turație. În cele din urmă, fluierul de final aduce victoria Municipalului, care urcă pe podium și în acest sezon și obține medaliile de bronz. Principala marcatoare a partidei a fost Andreea Orosz, cu 30 de puncte.

La final, târgoviștenii s-au ridicat și le-au aplaudat la scenă deschisă pe jucătoarele CSM-ului. Mulți au știut de situația prin care a trecut echipa în acest sezon și le-au mulțumit fetelor pentru dăruirea de care au dat dovadă, dar și pentru că au jucat cu sufletul în fiecare meci. Mult suflet a pus și maestrul Predrag Vasic. Nu a fost joc în care să nu-l vedem pe tehnicianul Municipalului făcându-și semnul crucii înainte de fluierul de start și nu a fost victorie în care să nu fi avut lacrimi de bucurie în ochi. Numele său a fost scandat în Sala Polivalentă la finalul festivității de premiere. Vasic a câștigat respectul suporterilor. Dintr-o echipă care în toamnă se gândea la locul 6, antrenorul ajuns în august la Târgoviște a construit o formație ce s-a clasat pe podium la finalul sezonului regulat.

Donica Cosby, Porchia Green, Adina Pop, Andreea Orosz, Larisa Toma, Raluca Alecu, Andreea Huțanu, Ildiko Nagy și Tabytha Wampler sunt jucătoarele care au evoluat pentru cel mai titrat club de baschet feminin din România, în sezonul 2015-2016. Fetele acestea au făcut adevărate minuni, s-au luptat ca niște eroine în fiecare joc și i-au făcut pe fani fericiți! Bravo, fetelor! Meritați tot respectul! Nu trebuie să uităm nici de antrenorii secunzi ai Municipalului, Volha Tămîrgeanu și Octavian Boian, dar nici de stafful medical și administrativ care au depus eforturi importante.

Despre ce se va întâmpla din stagiunea viitoare este prea devreme să vorbim, dar, după cum a declarat și Predrag Vasic la finalul meciului de vineri, “acești oameni minunați care ne-au susținut tot sezonul merită mai mult decât o echipă de locul 3”. Oricum ar fi, noi suntem mândri de voi și vă mulțumim! Târgoviștea vă iubește!

sursa: csmtargoviste.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*