Primarul Cristi Stan nu vrea refugiați la Târgoviște

cristi-stan

Primarul interimar al municipiului Târgoviște, Cristi Stan, susține că va ataca în contencios administrativ orice potențială decizie a Guvernului României care ar stabili alocarea unui număr de refugiați sirieni în capitala județului Dâmbovița.

“Din câte știu, potrivit legislației în vigoare, competențe în această zonă au Oficiul Român pentru Imigrări și Guvernul României. Esențial este că numărul de refugiați și condițiile în care se primesc refugiații sunt stabilite prin Hotărâri de Guvern, care reprezintă acte administrative susceptibile de a fi atacate în contencios administrativ.

Dacă ar exista o astfel de hotărâre, primul lucru pe care l-am face ar fi să atacăm acea hotărâre și să cerem suspendarea executării acesteia în baza art. 14-15 din Legea 554 a contenciosului administrativ. Ăsta ar fi primul demers, coroborat cu contestarea în contencios administrativ a tuturor actelor subsecvente emise de Oficiul Român pentru Imigrări și Guvernul României privind stabilirea locațiilor, alocației de hrană ș.a.m.d”, a declarat Cristi Stan.

1 Comment on Primarul Cristi Stan nu vrea refugiați la Târgoviște

  1. Jos Tutuianu si cu haita de corupti si de psihopati // March 29, 2016 at 11:54 pm // Reply

    Ba nataraule, nu ne pasa ce faci tu ca jurist ca avocat nu cred ca esti. Ne pasa ce faci tu cu refugiatii. Raman la parerea ca juristii si avocatii sunt ce mai proasta alegere in functii publice ca primar, sef de CJ, directori de institutii. Exemple sunt evidente si fara echivoc. Tutuianu, acest Stan, panarama aia de la Compania de apa,pe la cultura (e sefa pusa de Tutuianu pe la una dintre directia de cultura, muzeu, biblioteca nu am inteles exact) e una nebuna care a speriat Tribunalul cu abuzurile pe care le-a facut, catastrofe una si una. Cand veti disparea din peisajul public,toti voi astia, atunci Dambovita va fi mai luminoasa si mai curata!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*