Exclusiv! Călin Oros, în pericol! Liderul CJD vrea (și) conducerea UVT

calin-oros

Actualul rector al Universitatii “Valahia” din municipiul Targoviste, Calin Oros, are zilele numarate in fruntea prestigioasei unitati de invatamant superior! Liderul CJD si PSD, Adrian Tutuianu, ne-a marturisit ca se gandeste serios sa candideze la viitoarele alegeri pentru stafful UVT.

“Ma gandesc, iau in calcul si aceasta varianta de candidatura. Indeplinesc toate conditiile, sunt cadru universitar si ma gandesc ca Universitatea “Valahia” are nevoie de un om serios. Nu trebuie sa fie cel mai mare savant, ci sa fie cel mai bun administrator. Numai anul trecut, “Valahia” a primit fonduri in valoare de 2 milioane de euro, iar anul acesta, aproape 100 de miliarde lei”, ne-a marturisit Adrian Tutuianu.

16 Comments on Exclusiv! Călin Oros, în pericol! Liderul CJD vrea (și) conducerea UVT

 1. Ce noroc pe UVT inlocuieste un betiv notoriu afemeiat cu un infractor afemeiat.

  • Stai linistit, savantule! La UVT ramane acelasi betiv notoriu afemeiat. A reusit sa-si anihileze contracandidatii!

 2. Daca cineva crede ca universitatea mai este un os de ros” va avea o mare dezamagire! S-a cam ros tot ce a fost mai bun.Cine are curaj sa se dueleze cu “rectorul de trista amintire” sa o faca, dar, va trebui sa se implice foarte serios si sa aduca pe linia de plutire tot ce este sortit pieirii.Cu ce echipa doriti sa manageriati? Veniti cu echipa dstra sau preluati echipa dlui Oros?Este foarte important pentru viitorul acestei institutii.In acest moment, circula un zvon,fereasca dzeu sa fie adevarat, ca marele conducator va face din nou restructurari. A dovedit ca la asta se pricepe de minune.

  • Stimata doamna, actualul rector se pricepe de minune nu numai la restructurari, ci si sa-si insele nevasta cu multe dintre subalternele sale si asta nu de acum, ci de pe vremea cand era asistent universitar. Cu dumneavoastra nu a incercat??

  • Doamna Ciungu, se va ocupa dl. Oros de restructurari imediat dupa ce va castiga alegerile din februarie! Nu are curaj sa faca vreo miscare gresita inainte de MARELE VOT din 24.02.2016. SUCCESURI, D-le Oros!!!

 3. Poate Tutuianu nu se plimba prin strainataturi ca actualul rector. De curand acesta a stat 10 zile in Africa de Sud. As intreba eu:pe banii cui s-a plimbat dl. Oros pe continentul african???

  • Draga Maria, sambata, pe 6.11.2015 rectorul Oros s-a intors din Indonezia, unde a stat o saptamana, probabil pe aceeaşi bani!

 4. Mare dreptate ai colegule!!!Culmea este ca dl.Oros se intalneste cu aceste “doamne” chiar in incinta Universitatii si chiar in timpul orelor de program! E tare tipul!Verificati biroul lui din Micro 6.

 5. Maria, dl.rector va face restructurari dupa concursurile prin care-si “recompenseaza” voturile primite in februarie, adica pe la sfarsitul lui iulie, asa ca in 2013. LA MULTI ANI, DOMNULE RECTOR!

 6. Au trecut alegerile si asa cum va spuneam, d-na CIUNGU, listele cu cei care vor fi dati afara sunt facute. Te-ai tinut de cuvant, dle RECT-OR!!!

 7. Maria, ai vazut ce bronzat este dl.rector? Cica a fost o saptamana in Grecia pt. schimb de experienta cu alte universitati. Chiar ne crede prosti??? Si da, ai dreptate, dupa concedii vor fi restructurari. Bine macar ca ii lasa pe oameni sa se odihneasca!Ca dupa aceea le da un picior in c…Sa ne traiti bine, dle Oros!

 8. A inceput sa mute secretarele. Chiar ele va stateau in cale, dle RECT-OR? Sau doar de ele va puteati atinge??? DA, dar nu v-ati atins decat de cine se putea, restul…..Vorbim dupa 1 octombrie cand incepe sa dea afara! Concediu placut, dle RECT-OR!

 9. Revin si va anunt ca noul lui “cuibusor de nebunii” este Campusul universitar, unde are activitati cu L.G. si A.C. E tare dl. rector!!!

  • OK! Mai precis Corpul A. Dupa 1 septembrie face ture cu motorul de cateva ori pe zi in jurul acestei cladiri (isi pazeste haremul). Ce sa mai, aveti un rector tare “jucaus”!!!

 10. A reusit sa-si impresioneze “doamnele” din Campus cu brazii. Sa vedem ce le “pune” sub ei. Poate mandatul de deputat. Sa vezi atunci bocete!!! Cine le mai ….. daca el pleaca in Parlament? Dragilor, mergeti sa votati! Poate asa intra UVT-ul pe maini mai bune!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*