Chindia Târgoviște, zero datorii și locul secund înainte de playoff

12439472_870280736433583_7418104732699860569_n

Nici cei mai înfocați suporteri târgovișteni nu s-ar fi așteptat la un parcurs atât de bun al Chindiei în actualul sezon competițional. Nou promovată în liga secundă, echipa fanion a județului a depășit cu mult previziunile, izbutind o calificare superbă în playoff, la un singur punct distanță de liderul Gaz Metan Mediaș, fără gol primit în 2016 și un atac devastator, cu 48 de reușite, dintre care jumătate înscrise de cuplul de înaintași Popa – Cherchez.

Evident, toate aceste performanțe nu ar fi fost posibile fără un suport financiar sigur și solid, asigurat de către cei doi asociați principali, Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, care au reușit să achite și toate datoriile de aproape 20 de miliarde de lei vechi la bugetul statului.

Meritul este al jucătorilor, al staffului tehnic și administrativ, dar și al miilor de suporteri care au crezut necontenit în spiritul Chindiei.

“După eforturi mari și implicare constantă, clubul a ajuns la zero datorii! Este, probabil, cea mai bună situație, din acest punct de vedere, de la înființare. Vă reamintesc că în anul 2013 erau datorii de aproape 20 de miliarde de lei vechi. Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița și-au respectat toate angajamentele și sunt alături de echipă”, a declarat Cristian Stan, primarul interimar al Târgoviștei.

“Puțini credeau că va veni și ziua asta! Chindia Târgoviște nu mai are nicio datorie din cele acumulate în anii anteriori. La momentul când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean, situația era foarte rea: jucătorii nu erau proprietatea clubului, stafful tehnic și administrativ era de prin alte părți, iar datoriile atingeau aproximativ 20 de miliarde de lei vechi! A fost nevoie de o muncă foarte serioasă și de un parteneriat eficient cu Primăria Municipiului Târgoviște ca să ajungem în acest punct”, a precizat Adrian Țuțuianu, președintele CJ Dâmbovița.

Pătru & Co. debutează în playofful Seriei Vest sâmbătă, ora 11, pe stadionul “Eugen Popescu”, în fața formației FCM Baia Mare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*