AG Weinberger, cel mai mare interpret de blues, vine la Târgoviște

ag-weinberger

Deţinătorul celor șapte selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională, o seară de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au făcut deliciul secolului XX.

Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Anul acesta, concertele sale poartă titlul generic GRINGO DE ROMÂNIA, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în România doar AG Weinberger le cântă.

Aşadar, sunteți așteptați sâmbătă, 5 martie, ora 20:30 la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, Blvd. Carol I nr. 43, rezervari bilete la nr: 0245.210.046 sau prin reţeaua Eventim, email: contact@tonybulandra.ro sau tm_tgv@yahoo.com, program Casa de bilete: Luni-Joi: 08:00-15:00; Vineri-Sâmbătă-Duminică: 13:00-19:00.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*