Adrian Țuțuianu, mesaj pentru Miculescu: “Administrația județeană nu este abator”

adrian-tutuianu

Oficialii PSD lansează un atac dur la adresa conducerii PNL, apreciind că partidul urmașilor lui Brătianu a fost cumpărat ca o marfă de talcioc de către Miculescu & Co și că liberalii nu vor câștiga niciodată alegerile în Dâmbovița, întrucât administrația județeană nu este un abator.

“Atunci când nu dă petreceri electorale ilegale cu mici, bere și lăutari, atunci când nu lansează proxeneți la primărie, atunci când nu se împiedică în verbul “a fi”, domnul Dumitru Miculescu, patron UNPR și PNL Dâmbovița, comandă comunicate de presă.

Am ales să-l ignorăm de mai multe ori pe acest personaj animat, dar, din când în când, cineva trebuie să-i amintească și lui că lumea pe care și-a cumpărat-o nu e aceeași cu realitatea în care trăim. Pentru dl Miculescu poate fi suficient să aibă 10-20 de angajați plătiți ca să-i spună dimineața și seara că e inteligent, dar asta nu-l transformă automat într-un om inteligent (trebuie să aşteptăm erată la comunicate ca să pricepem ceva din elucubraţiile sus-numitului).

Dl Miculescu a (fost) învățat că gargara plătită bine ține loc de fapte și informații. Noi vrem să-l dezvățăm de acest obicei și să vorbim despre faptele şi acţiunile sale. Faptă este aceea că PNL a organizat mai multe petreceri electorale în județul Dâmbovița, oferind alegătorilor mâncare și băutură în schimbul antamării opțiunilor de vot. Faptă este că astfel de bairamuri s-au petrecut la Fieni, Vlădeni, Braniștea, Conțești, Niculești și în alte localități ale județului. Faptă este aceea că produsele oferite de liderii PNL oamenilor, în cadrul acestor chefuri, provin de la firmele aceluiași domn Miculescu, într-un circuit comercial penal, deloc complicat. Faptă este aceea că domnul Miculescu și-a trimis gealații prin comunele județului ca să intimideze și să amenințe oameni, familii întregi, pentru simplul motiv că nu susţin partidul domniei-sale. Faptă este aceea că PNL Dâmbovița a fost cumpărat ca o marfă de talcioc de către Miculescu și compania, iar vechii liberali nu-și mai găsesc locul în sediul partidului.

În sfârșit, faptă este aceea că dl Miculescu ne dă lecții la televizor din postura de condamnat penal într-un dosar de dare de mită și trafic de influență (cf. Deciziei penale nr. 2089/23 mai 2011, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, secţia penală, în Dosarul nr. 4123/42/2007).

PSD Dâmbovița respinge încercările PNL de a distrage atenția de la scenariile pe care le pregătește în teritoriu. Spre deosebire de cei care populează PNL, noi nu deținem firme prin intermediul cărora să distribuim în județ produse alimentare folosite drept mită electorală.

Tragem, din nou, un semnal foarte puternic de alarmă către instituțiile abilitate să trateze cu multă atenție faptele concrete pe care le-am reclamat în mai multe rânduri. Nu ne putem permite ca, în România anului 2016, indivizi total inadecvați realității să încerce o forțare a normelor democratice.

P.S: Într-un vocabular pe care-l înțelege și domnul Miculescu, PNL Dâmboviţa va câștiga alegerile când va zbura porcul. Administrația județeană nu este abator”, se arată în comunicatul de presă al președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

2 Comments on Adrian Țuțuianu, mesaj pentru Miculescu: “Administrația județeană nu este abator”

  1. Jos Tutuianu Sociopatul // May 18, 2016 at 8:58 am // Reply

    Mars drakului de psihopat nenorocit! Toata lumea care a intrat in contact cu tine te blesteama , nemernicule. Numai prostii si tembelii te voteaza , sociopatule. Te-ai inconjurat de lingai, prostii si descreierati. Nimeni nu te mai suporta , bolnavule. Dupa ce ca esti un escroc nenorocit mai esti si o jigodie nenorocita!!! Apropo, iti mai bati , baaa , nevasta pana o lasi lata, cretinule???

  2. Nu mai vrem psihopati la conducere // May 18, 2016 at 5:18 pm // Reply

    Aceasta scursura psihopata, Tutuianu, castiga bani de la primarii si alte institutii de stat, inclusiv prin firms Stan si asociatii unde e administrator nevasta lui Cristinel MuciInFreza Stan , adica firma psihopatului Tutuianu in fapt. Netrebnicii astia habar nu au ce inseamna angajati, nu stiu decat sa fure si sa lipeasca de banii nostri ca taunii de cai. SCURSURA asta s-a trezit sef la CJD si , ca orice tigan fara minte , nu s-a gandit decat sa le faca rau altora si sa fure el si cu acolitii lui : prosti, lingai , nebuni, curve, comunisti. Cand il acuzi pe nebun ca a facut rau, bolnavul asta e fericit, gandeste ca si-a atins scopul. Dispari mizerie subumana, de la CJD!!! Ne-am saturat de tine si de banda ta de hoti!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*