3 zile de sărbătoare la Zilele Orașului Pucioasa

pucioasa

Primaria Pucioasa si Consiliul Local Orasenesc va invita sa participati la manifestarile ocazionate de sarbatorirea Zilelor Orasului Pucioasa, in perioada 28-30 august, care se vor desfasura in Parcul Independentei din orasul de sub Patrana.

Primarul orasului Pucioasa, Danut Badau, impreuna cu alesii locali si aparatul Primariei, au pregatit un program variat, cu intreceri de sah, tenis de camp, tenis de masa si fotbal, expozitii de pictura, demonstratii de karate si dans modern, spectacol umoristic sustinut de Vasile Muraru si Valentina Fatu, muzica populara in interpretarea artistilor Elisabeta Turcu, Constantin Magureanu, Constantin Dolanescu si Cristina Turcu Preda si recitaluri extraordinare sustinute de Vescan, Corina, Lora, Lidia Buble si Adrian Sina.

Manifestarile se vor incheia cu un superb foc de artificii.

3 Comments on 3 zile de sărbătoare la Zilele Orașului Pucioasa

  1. Banut Dadau // August 17, 2015 at 7:48 pm // Reply

    Ba, vreau si io sa intreb pe unde vor veni hartistii la zilele lui peste? Ca drumul e ca dupa bombardament. Sau le da iedilul puciosean niscaiva ielicoptere ca sa aterizeze direct in parc?

  2. Dl Primar organizeaza Zilele Pucioasei – foarte frumos. Insa, praful, mizeria, gropile. Strada principala (ca sa nu mai zic de cele secundare) e plina de gropi. Acestea nu se vad??? Un primar gospodar se vede dupa Artera principala a orasului. La noi e ca dupa RAZBOI. Pacat de renumele ei de Statiune, fug turistii cat pot.

  3. ce faci bine de tot la un an de zile de nume si prenume de la un an de zile de facebook de nu da de la un gabrile si
    tu ce faci bine de tot

Leave a comment

Your email address will not be published.


*